Muzika

Lepa Brena pronosala kultnu torbu čija je cijena veća od 35.000 dolara

Lepa Brena je na snimanje novogodišnje emisije u Beogradu ponijela kultunu torbu kojom je privukla pažnju.

Lepa Brena - ATA Images

Naime, riječ je o Birkin torbi koju proizvodi luksuzna modna kuća Hermes. Njena cijena je 35.500 dolara. Napravljena je od teleće kože, a detalji su izrađeni od ružičastog zlata.

Pjevačica se odlučila za košulju, jaknicu, dugi kaput, farmerke i čizme. Izgled je upotpunila podignutom frizurom, sunčanim naočalama i nakitom.

Kao što je poznato, Lepa Brena je nedavno boravila u Sarajevu, gdje je najavila da će 21. aprila 2024. održati drugi koncert u Zetri. Prvi je zakazan za 20. april 2024.

S velikom ljubavlju i ponosom sjećam se koliko sam koncerata radila. Pokojni Đorđe Balašević i ja smo prije gotovo 40 godina pjevali za otvaranje Zimskijh olimpijskih igara u Sarajevu. Bilo je to vrijeme jednog fantastičnog optimizma gdje je zaista bilo zadovoljstvo pjevati i uopće učestvovati na takvim manifestacijama. Tada se veoma dobro znalo gdje ko može da pjeva i ko je zaista zvijezda. Danas, kao što i sami znate, svi su zvijezde, samo što je pitanje da li sijaju i koliko godina sijaju”, kazala je za Klix.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh