Muzika

Otvoren Mostar Summer Fest 2023

Mnogobrojni ljubitelji muzike iz regije stigli su u Mostar na Mostar Summer Fest koji je otvoren sinoć nastupom hrvatskog repera Kreše Bengalke.

Mostar Summer Fest 2023 - fena

Pored njega, pred mnogobrojnom publikom, nastupili su Zoster, Brkovi i Helem Nejse, piše FENA.

Tokom tri dana trajanja festivala Mostarce i njihove goste zabavljat će velika regionalna imena – Goran Bare & Majke, Bajaga i Instruktori, Buč Kesidi, Let 3, Zoster, Vojko V i mnogi drugi.

Organizatori ove godine očekuju i do 20 posto veći broj posjetitelja u odnosu na prošlogodišnji MSF, a za svoje posjetitelje pripremili su brojne sadržaje.

Mostar Summer Fest je glazbeni festival koji kroz tri ljetna dana okuplja najvažnija imena regionalne muzičke scene različitih žanrova: od rock, alt rock, indie, pop, alt pop, hip hop, trap, reggae, funk, punk, crossover, pa sve do sevdah i blues izričaja.

Ovogodišnje izdanje Mostar Summer Fest traje do 1. srpnja, a održava se u centru grada na terenu SC Kantarevac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh