Muzika

Emina Jahović nakon razvoda sa Mustafom otišla u podstanare, a sada je otvorila vrata novog doma

Nakon razvoda od Mustafe Sandala, Emina Jahović otišla je u podstanare, a da još uvijek živi na visokoj nozi svjedoče njene objave na Instagramu. Naime, pjevačica je sa pratiocima podijelila gotovo svaki kutak luksuznog stana u kojem živi, a prizori su raspametili korisnike društvenih mreža.

Sa terase se pruža božanstven pogled na Bosfor i drugu obalu Istanbula, dvorište vrvi od mirisnog mediteranskog rastinja, a sve prostorije su elegantne, romantične i uređene sa suptilnom dozom luksuza. Po objavama na Instagramu lako se može zaključiti da njen dom u glavnom gradu Turske odiše modernim izrazima, svedenim dizajnom i prefinjenim minimalizmom.

Emina Jshović – Instagram

Prirodna svjetlost i bijela boja koja dominira od poda do plafona imaju nevjerovatnu moć u oblikovanju enterijera, što dokazuje i ovaj primjer. Posebna priča su biljke, važan detalj u svakoj prostoriji.

Emina Jahović – Express

Da li postoji osoba na svijetu koja ovoliko voli cvijeće- napisala je Emina pored fotografija gdje su u prvom planu prelijepi buketi.
Dnevna soba je prostrana i prozračna, glavna zvijezda hodnika je pod od bijelog mermera, dok je vrt pun zelenila. Zastakljena vrata koja dijele stan od dvorišta „čuvaju“ mala stabla maslina u saksijama, na koje je Emina veoma ponosna.

Podsjetimo, dok je bila u braku sa Mustafom živjeli su u vili u elitnom dijelu grada, vrijednoj 700.000 evra, a Emina i turska zvijezda još uvijek su na sudu zbog neisplaćenih alimentacija za koje ga je tužila. prenosi “Express“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh