Muzika

OVO JE SUPRUGA NELETA KARAJLIĆA: Muzičar godinama voli Sanju, imaju dvoje djece, a evo KAKO ONA IZGLEDA! (FOTO)

Popularni roker Nele Karajlić, u dugogodišnjem je braku sa suprugom Sanjom Bjelanović Janković, sa kojom ima ćerku Janu i sina Srđana.

"Nele Karajlić", Nenad Janković - Screenshot/YouTube

Naime, muzičar nikada nije preterano eksponirao članove svoje porodice, te je malo poznato kako izgledaju i čime se bave njegova deca, dok se sa suprugom tek s vremena na vreme pojavi u javnosti.

Nele je u više navrata isticao da mu je ona najveća podrška u životu, te da je njihov vedar duh ključ dugogodišnjeg dobrog odnosa, prenosi Blic.

Par se nedavno pojavio na otvaranju galerije, čiji je osnivač upravo Sanja, pa su ih fotografi uslikali nasmejane.

Nele je, podsetimo, nedavno istakao da su loše navike i poroci najviše uticali da mu se zdravstveno stanje pogorša, te da je nakon infarkta, koji je imao pre 10 godina, potpuno okrenuo novi list.

– To kako sam živeo, moje srce nije moglo da trpi tu budalu… Prestao sam da pušim, to je najvažnija stvar. Nisam nikada bio u potpunosti diciplinovan, a naročito ne u pogledu pića. Volim pivo, volim i rakiju, volim i vino. To je nešto čega ću se morati odreći, ali ne znam da li ću to učiniti sa lakoćom sa kojom sam ostavio cigarete – istakao je na Prvoj televiziji, prenosi kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh