Muzika

JK poručila takmičarki da nikad NEĆE BITI ZVIJEZDA, Mili se naljutio “Kako možeš tako da razgovoraš sa djetetom?”

U duelu “Zvezda Granda” našli su se Nikola Stojanović iz Niša i Anđela Kačar iz Stare Pazove koja je uspjela da “posvađa” žiri.

Takmičar Nikole Rokvića predstavio se pjesmama “Ne plači dušo” Šabana Šaulića i “Koliko plavo nebo je” Šerifa Konjevića, dok je Milijeva takmičarka odabrala numere “S tobom bar znam gde je dno” Ane Bekute i “Ličiš na moga oca” od Cece.

Na kraju duela žiri je nagradio prvog takmičara sa pet glasova, dok je druga dobila samo tri. Popović je odmah pitao Nikolu gde mu je mentor, a nakon što je čuo da Nikola Rokvić čak šest meseci nije radio sa njim, odlučio je da mentora diskvalifikuje iz takmičenja.

Bekuta je konstatovala da je Viki ljuta i da je večeras samo jednom glasala, na šta joj je ona odgovorila da joj se niko nije dopao. Na glasanje žirija imao je primedbu i Mili koji smatra da je njegova takmičarka trebalo da dobije četvrti glas.

– Šta se dešava u žiriju i zašto donose takve odluke, ne želim da ulazim. Ali mislim da je zaslužila da ide dalje- rekao je Mili, dok je Jelena dodala da je takmičarka pjevala “mutavo”.

– Ti nisi za ovaj posao, jer su tvoji odgovori bili krajnje nekulturni – oštra je bila JK, ali nikome nije bilo jasno o čemu priča, budući da takmičarka ništa nije ni rekla.

– Dala sam ti glas samo zbog odabira pjesama. Povedi računa kako odgovaraš žiriju – zamjerila joj je ponovo Jelena i dodala da nikad neće biti zvijezda, što je naljutilo Milija.
– Kako možeš tako da razgovaraš sa djetetom? Kakvi su tvoji komentari? Predivna je, izašla je na scenu sa puno energije, ali i sa puno treme- pravdao je ljutito Mili, a zatim se i takmičarka umješala i rekla da je svjesna da je grešila i da je falširala.

– Želim da se bavim pjevanjem i ja ću se boriti za to- odgovorila je Anđela, a publika u studiju nagradila ju je aplauzom.

Marija je rekla da joj se prvi kandidat više dopao, jer lepo pjeva i beskrajno joj je simpatičan, dok je Bosanac objasnio da druga takmičarka nije zadovoljila njegove kriterijume.

Iako je Anđela dobila loše komentare od Jelene, Nikola joj se svidio.

– Zabavio si me. Bilo mi je lepo, nista mi nije smetalo. Čak i te tvoje pauk nogice su mi bile beskrajno simpatične – dodala je Jelena, nakon čega je Popović riješio da Nikoli dodjeli novog mentora.

Budući da je Rokviča diksvalifikovao iz takmičenja, kandidatu iz Niša dao je mogućnost da sam odabere mentora, a on je odlučio da to bude Marija, prenosi Grand


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh