Muzika

Slavni muzičar “Guns N’ Rosesa” pokušao izvršiti samoubistvo

Adler odveden u lokalnu bolnicu s povredama koje nisu opasne po živo

Nekadašnji bubnjar “Guns N’ Rosesa” Steven Adler prevezen je u bolnicu zbog ubodnih rana
Foto: Instagram

Nekadašnji bubnjar “Guns N’ Rosesa” Steven Adler prevezen je u bolnicu zbog ubodne rane, a policija sumnja da je pokušao izvršiti samoubistvo, prenosi TMZ.

Neko je iz Adlerovog doma nazvao 911 oko 6:30 sati u četvrtak kako bi prijavio da se neko ubo, kazao je izvor za američki tabloid.

Kad su stigli policajci i bolničari, vidjeli su da Adler ima ubodnu ranu na stomaku.

Izvori za TMZ kažu da je Adler odveden u lokalnu bolnicu s povredama koje nisu opasne po život. Niko drugi nije osumnjičen za ovaj incident.

Adler se decenijama otvoreno borio sa zloupotrebom supstanci, a 2011. godine priznao je da je već dva puta pokušao izvršiti samoubistvo,piše Avaz

Bubnjar je zbog ovisnosti o drogama 1990. godine izbačen iz “Guns N ‘Rosesa”, ali s grupom je 2012. ušao u “Rock & Roll Hall of Fame”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh