Muzika

Latino pop zvijezda poginula u avionskoj nesreći u Brazilu

Dvadesetosmogodišnji latino pop pjevač Gabriel Diniz poginuo je u avionskoj nesreći u Brazilu, piše Us Weekly. Gabriel je u svom rodnom Brazilu bio velika zvijezda.

Gabriel Diniz - Olisa.tv

“Uz veliku bol potvrđujemo smrt Gabriela Diniza i ostala dva člana posade”, rekli su u saopštenju za javnost, piše “Klix“.

Uzrok nesreće nije poznat, a po neslužbenim informacijama krivac su bili loši vremenski uslovi. Let je po riječima njegova oca, bukirao i platio.

Sumnja se da privatni avion nije imao licencu za komercijalne vožnje, već je samo služila za vježbe pilotima.

Gabriel je privatnim avionom krenuo na rođendan svoje djevojke Karoline Calheiros. Htio ju je iznenaditi svojim dolaskom.

Diniz je izdao tri studijska albuma, a u Brazilu bio najpoznatiji po svojim hitovima “Paraquedas” i “Jenifer”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh