Muzika

“Propala” Ruslana!

Pogledajte kako danas izgleda pevačica koja je “zeznula” Srbiju

Ruslana-mondo.rs

Pre 15 godina na binu Eurosonga je stao Željko Joksimović i otpevao “Lane moje”, pesmu za koju smo svi bili složni da je najbolja te godine na muzičkom takmičenju, piše “Mondo.rs“.

Glasovi publike su rekli drugačije, “Lane” je završilo na drugom mestu, sve zahvaljujući “divljem plesu divlje Ruslane”.

Vatrena Ukrajinka je tada “oduvala” žiri i publiku i nakon godinu dana pevušenja “daj, daj, daj…” od Ruslane ni traga ni glasa. Nastavila je da bavi muzikom, nastupa širom Evrope i redovno objavljuje slike i snimke na Instagramu.

Poslednje objave “nisu sele” ni pratiocima: “Propala načisto”, stoji u komentarima na Instagramu ove 45-godišnjakinje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh