Muzika

SVI SE PITAJU ŠTA JOJ BI: Končita Vurst POTPUNO promijenila imidž

Končita danas ima 30 godina, a prošle godine priznala da je već nekoliko godina HIV pozitivna.

koncita vurst-Screenshoot-YouTube

Pobjednice Evrovozije 2014. Končite Vurst se sjećamo sa crnom dugom kosom i anđeoskim glasom, ali je ona odlučila da potpuno promjeni izgled. Austrijska modna i muzička zvijezda je te godine svima privukla pažnju kombinacijom duge crne brade i jake šminke, što izaziva kontroverze i danas. Međutim, mnogo toga je drugačije, piše “Slobodna Bosna“.

Končita je sada ćelava, a novi izgled je prezentovala u crvenoj večernjoj haljini, s dubokim dekolteom i izrezom. Osim što je obrijala glavu, Končita je odlučila da neko vrijeme ne brije grudi i noge.

Po običaju, njen novi imidž podijelio je javnost i dok joj jedni čestitaju na smjelosti i autentičnosti, drugi se zgražavaju i po ko zna koji put pitaju “kuda ide ovaj svijet”…

U ovom izdanju Končita se pojavila se na Europrajdu koji je održan u Beču. Kaže da nikad nije bila srećnija u svojoj koži. I to je jedino važno.

Končita danas ima 30 godina, a prošle godine priznala da je već nekoliko godina HIV pozitivna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh