Film i TV

DRAKONSKA KAZNA za Miljanu Kulić: Nakon ovog INCIDENTA produkcija neće biti blagonaklona prema Nišlijki

Boravak u “Eliti” nije regulisan sa previše pravila. Čak iako ih ima samo nekoliko, takmičarima je jako teško da ih poštuju. Najčešće ih, nažalost, krši Miljana Kulić.

Miljana Kulić - srbija danas

Miljana Kulić važi za jednu od najjačih rijaliti učesnica svih vremena, ali i kao najpoznatiji skandal majstor otkad je ovakav tip formata počeo da se emituje na ružičastoj televiziji.

Poznato je da ona ima velike oscilacije u ponašanju i raspoloženju, i da se često miri i svađa sa ljudima, ali i da nema problem da krši osnovna pravila života u rijalitiju. Ona je danas ponovo privukla pažnju jednim svojim potezom, koji je strofo zabranjem. Naime, kako Kulićeva trenutno boravi u kući Odabranih, ona je pored celog dvorišta i pušionice odlučila da cigaretu zapali u toaletu, što je više puta naglašaeno da nije dozvoljeno da se radi i da postoji mesto koje je napravljeno da bi imali da odmore uz cigaretu, kad ne žele da borave u dvorištu.

Da li će zbog ovoga biti novčano kažnjena ostaje da vidimo i sačekamo zvaničnu odluku televizije Pink, koja se povodom ovog poteza još uvek nije oglašavala.

Inače nedavno su se pokrenule spekulacije da je Milajna trudna, a povodom toga nedavno se oglasila i njena majka Marija Kulić, koja je ostala zatečena čim je videla da Miljana pokazuje test za trudnoću.

– Mora da vodi računa šta radi i kako radi. Najlakše je roditi dete. Potrebno je mnogo odricanja da se dete izvede na pravi put. Koliko znam svake sezone je tamo, kada će ona da čuva decu? Ja sam bolesna, i moj suprug. Bez obzira na godine, meni je zdravlje narušeno i ne bih mogla pored Željka da čuvam još jedno dete. Zna valjda do čega dovode nezaštićeni odnosi. Pitam se samo ko će joj čuvati to dete – zaključila je Marija za Blic


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh