Film i TV

Kulićeva SKOČILA NA VODITELJA: Ispliivali DETALJI INCIDENTA zbog kojeg je Miljana udaljena iz Bele kuće

Zbog neprekidnih ispada i kršenja pravila ponašanja na imanju, snosi posledice!

Nakon niza skandala i neprikladnog ponašanja, produkcija popularne rijaliti emisije je donela konačnu odluku – Miljana Kulić je udaljena iz “Bele kuće”. Ova odluka je usledila nakon što je Kulićeva ponovo prešla granicu u ponašanju, što je rezultiralo ometanjem emisije i nepotrebnim incidentima na koje je voditelj Milan Milošević reagovao.

Miljana Kulić, koja je već bila predmet kontroverzi u prethodnim sezonama, nije uspela da se suzdrži od provokacija i konflikata ni ovaj put. Njeno neprekidno ometanje tokom emisije, uključujući prekidanje voditelja Milana Miloševića i verbalne napade na druge učesnike, dovelo je do odluke produkcije da je momentalno udalji iz “Bele kuće”.Ovaj potez nije iznenadio mnoge gledaoce koji su pratili ponašanje Kulićeve tokom sezone. Njeno agresivno ponašanje i nedostatak poštovanja prema pravilima kuće često su bili predmet rasprave kako unutar kuće, tako i van nje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh