Film i TV

ŠIMANOVCI SE ORE – Raskidaju Miona i Ša, reper doživeo NERVNI SLOM kad je ugledao OVAJ poklon iz spoljnog svijeta, pa napravio HAOS

Nakon što je produkcija danas donela poklone od fanova za učesnike Elite, Nenad Aleksić Ša doživeo je pomračenje zbog jedne stvari, nakon čega nastao totalni rusvaj na imanju.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Reper Nenad Aleksić Ša burno je reagovao nakon što je ugledao da su Miona Jovanović i Stanislav Krofak dobili poklon od zajedničke podrške.

– Šokiran sam. Ja sam frapiran. Bože sačuvaj. Ne… ma haos. Ku*ac više sve. Neka, brate. Kako li će biti za moj rođendan? Možda opet dobiješ od fanova tuđih nešto, strašno! Ja ne mogu da verujem šta se ovde dešava, da li je ovo realno?! Bože sačuvaj! Meni je ovo šokantno! Potpuno sam frapiran šta rade ljudi – dodao je Ša.Podsetimo, pevačici i takmičarki ,,Elite” Mioni Jovanović dobila je poklon od fanova, na dan katoličkog Uskrsa, koji proslavlja njen bivši momak, Stanislav Krofak.

Naime, Jovanovićeva je dobila neobičnu tortu, koju je krasilo mnoštvo čokoladica, što je dovoljan pokazatelj da postoje oni koji veruju da će njena ljubav sa Stanislavom ipak biti obnovljena,piše SrbijadanasPored Mione, i MMA borac Stanislav Krofak dobio je punu podršku svojih najmilijih, koji su mu putem čestitke poručili da se drži svojih ciljeva i u njima bude istrajan do kraja. Pored toga, njegova ćerka potrudila se da mu ovaj dan ostane u najlepšem sećanju, te je tim povodom tati obezbedila kutiju putu slatkiša, kako bi mu zasladila dan, piše Pink.

Kutija u obliku srca, koja je bila puna slatkiša sasvim sigirno je nešto čemu će se on najviše obradovati, kao i nešto što mu je najdraže od svega što je dobio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh