Film i TV

Melina Džinović vratila djevojačko prezime

Modna kreatorka Melina Džinović i pjevač Haris Džinović se razvode poslije dvadeset i dvije godine ljubavi i dvoje djece iz iste, kćerku Đinu i sina Kana.

Melina Džinović - Blic.rs

Melina Džinović je nakon razvoda od Harisa odlučila da promijeni prezime.

Modna dizajnerka je vratila svoje djevojačko prezime Galić, jer nije želela da zadrži Harisovo. Ona čeka da promijeni dokumenta i dobije papir da su zvanično razvedeni, piše Blic.

Podsjetimo, Haris je ostao u vili, koju je godinama gradio po svojoj želji, na Senjaku sa djecom, dok je Melina, kako je on ispričao, svojom odlukom napustila njihov dom.

“Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica”, naveo je on.

Na pitanje da li postoji mogućnost za pomirenje, bio je kratak i izričit:

“Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti?”, rekao je Haris za “Unu”.

Podsjetimo, Melina i Haris ušli su u vezu 2002. godine dok je ona bila na studijama, a vjenčali su se 12 godina kasnije. Kako je ranije pričao pjevač, njih dvoje su se upoznali u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture.

Inače, o Melininoj vezi sa drugim muškacem, što je bio i okidač za krah braka Telegraf je prvi pisao.

Kako se priča po gradu i od nekolicine njoj bliskih ljudi, Melina već godinu i po dana uživa u romansi sa drugim muškarcem, ali javnost o tome ništa nije znala.

Modna dizajnerka se iselila iz porodične vile na Senjaku i iznajmila je stan u luksuznom dijelu Novog Beograda, gdje sada živi i za koji plaća kiriju.

Nagađalo se ko je prvi tražio razvod, a prema našim saznanjima, odluku da stave tačku na brak donijela je Melina.

“Melina je godinu i po dana sa tim muškarcem. Zna se po gradu ko je, ali niko ne želi mnogo da širi priču iz nekih razloga… Njihova ćerka Đina je prilično upućena u dešavanja i detalje iz maminog života, koliko znam ona zna za maminu vezu”, objasnio je izvor, pišu nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh