Film i TV

Bred Pit tužio Anđelinu Džoli, ovaj put zbog vinograda

Američki filmski glumac Bred Pit podnio je tužbu protiv svoje bivše supruge, glumice Anđeline Džoli i ruskog milijardera i vlasnika ”Stoli grupe” Jurija Šeflera, zbog toga što je, kako tvrdi, Džolijeva Šefleru prodala svoj dio imanja vinograda Šato Miraval u Francuskoj, bez Pitovog pristanka.

Kako prenosi portal Pejdž siks, Pit (60) je do sada u sudskim sporovima sa Džolijevom (48) potrošio oko 10 miliona dolara.

”Ovde je riječ o suprotstavljanju siledžijama i nasilnicima, odbrani bliskih ljudi, principa i istine. Bred Pit čvrsto stoji iza onoga u šta vjeruje. spreman je i da svjedoči ako dođe do suđenja”, rekao je izvor blizak Bredu Pitu.

Glumac smatra da je Džolijeva ”iz inata” prema njemu prodala dio Miravala grupi Stoli, samo nekoliko nedielja nakon što im je oboma, nakon razvoda, dodijeljeno zajedničko starateljstvo nad njihovom djecom.

Pit i Džolijeva su zajedno kupili Šato Miraval 2008. godine, a Pit je preuzeo vodeću ulogu u vinogradarskom poslu i proizvodnji nagrađivanog pjenušavog roze vina.

Na imanju se takođe nalazi visoko kvalitetni muzički studio u kojem su snimali AC/DC, Trevis Skot, Kjur i drugi.

”Džoli je potpisala ugovor sa Šeflerom ubrzo nakon što je sudija dao Pitu jednako starateljstvo nad njihovom djecom”, rekao je izvor blizak glumcu, a sam Pit je rekao da je za transakciju čuo iz medija.

On tvdi da je Šefler pokušao da ga ”maltretira” i da mu ”prijeti”. Sud u Luksemburgu prošlog mjeseca je privremeno oduzeo Šelferu 10 odsto njegovih akcija Miravala, čime je Pit postao većinski akcionar imanja i vinograda.

Džolijeva je ranije tvrdila da je podnijela zahtjev za razvod nakon što je Pit navodno pokušao da zadavi jedno od njihove djece u septembru 2016. godine, takođe navodeći da je polio alkoholom i nju i djecu. Iako su FBI i nadležne službe Los Anđelesa vodili istragu, protiv Pita nikada nije podignuta optužnica, navodi Pejdž siks. prenose Nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh