Film i TV

Ovaj UDARAC ga je RESETOVAO: Ša dokrajčen nakon što je PRODUKCIJA saopštila rezultate – Shvatio da gubi?

Kada se pogleda šira slika, gledaoci nikada ne greše.

Učesnici rijaliti programa “Elita” tokom jučerašnjeg dana su imali zanimljiv zadatak – navođenje osoba za koje smatraju da imaju najmanje samopouzdanja. Kao i uvek, gledaoci su imali priliku da učestvuju u anketi i svojim glasovima utiču na konačan sud.

Ubedljivo najviše glasova gledalaca dobio je reper Nenad Aleksić Ša, koji je prema mišljenju publike proglašen za učesnika “Elite” sa najmanjim samopouzdanjem. Ova odluka sigurno će izazvati različite reakcije i rasprave među fanovima popularnog rijalitija. Ša je bio vidno tužan, ali je prihvatio da “gubi” u pozitivnim trkama.Na drugom mestu po broju glasova gledalaca našla se Miljana Kulić, koja takođe privlači pažnju svojim javnim nastupima i kontroverznim ponašanjem. Njeno mesto na listi sigurno će izazvati žustre diskusije među fanovima “Elite”.

Treće mesto po broju glasova zauzela je Aneli Ahmić, čime je i ona postala predmet interesovanja javnosti u kontekstu samopouzdanja među učesnicima popularnog rijalitija. Njeni postupci i reakcije sigurno će biti analizirani sa novim saznanjima o njenom položaju među cimerima.Podsećanja radi, u subotu je u popularnom rijaliti programu “Elite” održano glasanje u kome su učesnici imali priliku da izaberu najzaljubljenije među sobom. Osim njihovog glasa, pravo glasa su imali i gledaoci putem ankete.

Najviše glasova gledalaca osvojio je Anđelo Ranković, koji je prema njihovom mišljenju najzaljubljenija osoba u “Eliti”. Na drugom mestu, prema odluci gledalaca, našla se njegova emotivna partnerka Anita Stanojlović. Zanimljivo je da je na visokom trećem mestu našla se Aneli Ahmić, koja je u emotivnoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh