Film i TV

KARLEUŠA ulazi u “Elitu” na nekoliko sati: Pink potvrdio da pjevačica ima specijalan zadatak – upleten i Janjuš

VIP ZADRUGA
Zadruga 7
11.03.2024. • 22:34 Srbija Danas
KARLEUŠA ulazi u “Elitu” na nekoliko sati: Pink potvrdio da pevačica ima specijalan zadatak – upleten i Janjuš
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Jedna od omiljenih pevačica sutra na televiziji Pink.

Utorak u rijaliti šou-programu “Elita” obećava nezaboravno veče, jer na velelepno imanje u Šimanocima stiže poznata muzička zvezda Olja Karleuša.Njen dolazak najavljuje pravu energetsku “bombu” među takmičarima, koji će imati priliku da uživaju u njenim mnogobrojnim hitovima i dožive provod za pamćenje. Atmosferu će dodatno zagrejati i DJ Neba, pa je ovo događaj koji se ne sme propustiti.

Za sve ljubitelje dobre muzike i provoda, Olja Karleuša je pravo osveženje.

Karleušina energija na sceni i harizma kojom osvaja publiku čine je nezaobilaznim gostom svakog događaja. Njen dolazak na velelepno imanje u Šimanovcima sigurno će dodatno podići raspoloženje među takmičarima i učiniti da ova večer bude jedna od najuzbudljivijih dosad.

Pored Karleuše, za dobru atmosferu biće zadužen i DJ Neba, čiji muzički setovi uvek garantuju odličan provod. Njegova muzika će doprineti tome da takmičari zaborave na sve brige i prepuste se ritmu do ranih jutarnjih časova.

Iako takmičari možda ni ne slute šta ih čeka, sigurno je da će Olja Karleuša i DJ Neba napraviti veliku promenu u dinamici večeri i ostaviti snažan utisak na sve prisutne. Uz njihovu muziku, ova noć u “Eliti” obećava da će biti nezaboravna.

Ono što je važno napomenuti da je sutra rođendan Marka Janjuševića Janjuša, te se sa pravom očekuje da će Olja Karleuša nešto da mu zapeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh