Film i TV

IZBAČENA U CIK ZORE: Darko Tanasijević joj je saopštio da momentalno mora da napusti Belu kuću – Evo i zašto

Takmičenje se završava za nju…

Kao i svake nedelje došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje i najgledaniji rijaliti šou program Elitu. Sinoćnji nominovani učesnici bili su Snežana Jovičić, Ivan Marinković i Vanja Živić.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove. A Sneža je pobedila u igrici.Uzećete kašiku i sa starta krenuti do cilja, sako od vas ima čašu i trebate što više palente preneti do cilja – rekao je Darko.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova Elitu je napustila Vanja Živić.

– 39 posto glasova ima Ivan Marinković , 38 posto glasova ima Sneža Jovičić i 23 posto glasova ima Vanja Živić koja ona napušta Elitu – rekao je Darko.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh