Film i TV

“Krenula je na mene VELIKIM NOŽEM” – Zola prekinuo ćutnju, otkrio zašto se Miljana vratila u rijaliti

Šok saznanje iz Beča!

Miljana Kulić i Zola - srbija danas

Rijaliti takmičarka Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija nedugo nakon što je diskvalifikovan njen bivši momak Lazar Čolić Zola.

Mediji su brujali o njihovom odnosu, a nakon napuštanja imanja u Šimanovcima saznalo se i da je Miljana otišla kod Zole u Beč, gdje se Čolić nalazi od diskvalifikacije.

Lazar je otkrio pravu istinu šta se dogodilo van kamera.

– Ona baš nije normalna. Zgadila mi se. Sramota me je zvog svega što je uradila. U jednom trenutku mi je prišla sa velikim nožem i rekla mi da ga sakrijem, jer uskoro idemo na spavanje – rekao je Zola za “Hype”.

Pored toga, Lazar je pričao za pomenute medije da ga je zvala i Marija Kulić, kao i da su njihovi odnosi bili odlični pred Miljanin polazak za Beč.

– Nije mi žao što je Miljana abortirala. Ne dao bog da smo se ostvarili kao roditelji. To bi sada bio pakao – rekao je Zola.

Srbija Danas/Hype


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh