Film i TV

HITAN PREKID PROGRAMA: Svađa uživo kod Jovane Jeremić morala da se prekine, Vendi i Maja napravile haos zbog Teya Dore!

Jovana Jeremić napravila je totalni haos zbog teme koja je podmetnula verbalni požar.

Jovana Jeremić - Screenshot

U jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić gostovale su estradne dame Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi, koje su iznele svoj stav po pitanju predstavnika Srbije na predstojećoj Evroviziji.Prošle noći u finalu ,,Pesme za Evroviziju” stručni žiri i publika izabrali su Teya Doru sa pesmom ,,Ramonda”. Vesna Vukelić Vendi održala je slovo i ušla u konflikt sa Majom Nikolić, koji je morala Jovana da prekine, budući da su se dotakli teme gej lobijaGej lobi je vrlo jak, mi brkamo babe i žabe! Gej kao čovek postoji od kada je sveta i veka! I sad kao mnogima se prevrću dede u grobu… Zadnja istanca je da se venčamo sami sa sobom! – izjavila je Vendi.Za mene je nelogično da gej lobi bira pobednika – rekla je Maja.Ne postoji niko bolji od gej lobija. Ja kada hoću, da sam umetnica, da predstavljam svoju zemlju, ja ću da pozovem samo najjače gejeve da me obuku i sredu. Oni su fenomenalni! Vi ste imali dečka u haljini, 90 posto ljudi to ne razume, pa ste imali Breskvicu, pa Ramondu, znači za svakog po nešto. Svega mora tu da bude – istakla je voditeljka Jovana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh