Film i TV

Evo šta je prethodilo MONSTRUOZNOM NAPADU Miljane na Teodoru Delić – Kulićeva vitlala imanjem kao razjarena zvijer

Sukob eskalirao kao nikada do sada!

Miljana Kulić - screenshot

Kontroverzna učesnica “Elite”, Miljana Kulić, poznata je po svojim burnim odnosima, svađama i tučama sa cimerima iz Bijele kuće. Nakon što su ona i njen dečko Darijan Radumirović ušli su u brutalan okršaj sa Milicom Veličković, Miljana se evidentno nije zaustavila i nastavila da ratuje sa ukućanima.

Na jednom Instagram profilu osvanuo je snimak Teodore Delić koja je uplakana, a na licu joj se vide ogrebotine i krvav kapak. Kako pišu pojedini pratioci, sve to joj je to sve navodno priredila Kulićeva, piše srbija danas.

Podsetimo, na početku rijalitija, svim učesnicima su jasno predočena pravila ponašanja koja, čini se, nisu svi spremni da poštuju. Tako i Kulićeva, koja je u rijalitriju i ranije bile sklone sukobima. Očigledno je ovog puta prešla granicu, te svi čekaju da vide reakciju Velikog šefa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh