Film i TV

PRVO SUKOBLJAVANJE Asmina i Janjuša: Ljuta borba suparnika

Ćurak nikako da prevagne na jednu stranu…

Aneli Ahmić je takmičarka Elite koja je najviše prašine podigla. U rijaliti je ušla sa pričom da joj je Stanija Dobrojević preotela partnera Asmina Durdžića.

Međutim, u Beloj kući je ošacovala zauzetog Marka Janjuševića, sa kojim je sada u vezi, a mnogi porede Aneline partnere.Sada je Fejsbuk stranica koja se bavi popularnim rijalitijem stavila na glasanje koji starletin partner izgleda bolje.

– Koji izgleda bolje? Molim iskreno – glasi anketa.

“Ni jedan! Ona saslužuje boljeg muškarca”, “Ju, pa ni njih ne zaslužuje, a ne boljeg! Gara”, “Asmin 100%, bar ima nešto u životu”, “Ovaj Sranjuš 40 godina, a nigde ništa, nema pas za šta da te ujede! Vucara se po rijalitima 10 godina i opet na putu samo kocka fuj, fuj, dno dna”, “Dva otpadnika”, “Dva ovna”, “Obojica su na ranu da ih staviš, kao i njihova patnerka”, “Pitajte Staniju, obojica su je jahali”, “Asmin. Em lepši, em ima vozačku”, “Asmin sto puta lepši od Janjuša”, “Poni u ekonomskom bolji od obojice” – nizali su se komentari.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh