Film i TV

“Koliko si bila u ŠEMI sa Duškom Tošićem?” Maja saterana u ćošak, isplivali detalji AFERE sa fudbalerom: Nastao MUK u “Eliti”

VIP ZADRUGA
Duško Tošić, Maja Marinković
22.02.2024. • 20:50 Srbija Danas
“Koliko si bila u ŠEMI sa Duškom Tošićem?” Maja saterana u ćošak, isplivali detalji AFERE sa fudbalerom: Nastao MUK u “Eliti”
Foto: e-stock/Časlav Vukojičić/ATA images
Šokantna saznanja isplivala!

U Beloj kući je u toku emisija “Pitanja gledalaca”.

Stiglo je pitanje za starletu Maju Marinković, a voditeljka Maša Mihailović ga je pročitala.Koliko i kada si bila u šemi sa Duškom Tošićem? – glasilo je pitanje.

– To nema veze sa životom, mi smo se sreli, ali nikada se nismo ni upoznali, imam lepo mišljenje o njemu, ali nismo bili zajedno – rekla je Maja.

– Ja imam druga saznanja ali ne od Maje – rekao je Đedović.

– Ja sam to video u novimama – dodao je Uroš.

– Duško ima niz omaški ali je Maja pun pogodak – dodao je Marko.

– Privatno ga ne poznajem, nikakav kontakt nismo imali – rekla je Maja.

Poznato je da Đedović zna najviše tajni svih zadrugara, pa ne bi bilo čudno da mu se Maja poveravala za Duška, ali da sad to neće da prizna javno pred kamerama, kako ne bi sebi naleđa natovarila nove probleme,piše Srbijadanas

Detaljnije pogledajte u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh