Film i TV

“Monstrume, NIJE PROŠLO NI 40 DANA!” Maja raskrinkala Janjuša i Aneli – odmah su UPOZORENI zbog ovih riječi

Tenzično noćas u kući, a svađa bivših ljubavnika završila se poražavajućim priznanjem Janjuša, ovo će Maju dotući.

Janjuš i Maja - srbija danas

Sinoć je u toku emisije “Gledanje snimaka” pušten razgovor Janjuša i Aneli Ahmić koji je pokušavao da uteši Aneli zbog provokacija Maje Marinković.

– To je tako prosto, ne treba da te to provocira, moraš biti u glavi sigurna trista posto – rekao je Janjuš dok su ležali zagrljeni na krevetu.

Maja je za to vreme sve pažljivo slušala sa izrazom tuge na licu.

– Ignorišem njeno ponašanje i mjaukanje. Prosto me ne interesuje, zato sam njoj i rekao da nas te osobe više ne interesuju – prokomentarisao je prvi Janjuš misleći na Maju.

– On je mene komentarisao i u Zadruzi 5 i u Zadruzi 6. Ovaj čovek je monstrum, ne misli o svom detetu, pošto nije prošlo ni 40 dana, a on je ovde imao odnose. Ova ovde pozajmljuje bunde da bi ličila na mene. Ja imam istu, hoće da liči na mene – rekla je Maja sugerišući na Janjuševu porodičnu tragediju.

– Pogledajte razliku između mene i nje. Barbika i greška prirode – rekla je Maja misleći na Aneli.

– Ja biram grešku prirode – rekao je Janjuš.

– Sram te bilo, gleda te dete – rekla je Maja.

– Ne gleda mene dete – odgovorio je Janjuš.

– Može li bez pominjanja porodice – skrenula je pažnju voditeljka.

– Ja volim Aneli. Maja bi meni bila za dva dana u rehabu interesantna – uzvratio je Janjuš, piše srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh