Film i TV

Maja Marinković OBAVJEŠTENA o onome što se dogodilo: Produkcija odlučila da prikaže istinu

Ovo je zaista bilo vredno gledanja.

Upravo je u Beloj kući pušten ljubavni klip Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, povodom jučerašnjeg Dana zaljubljenih. Njih dvoje su sve vreme gledali klip sa osmehom na licu, a Ahmićeva je u jednom momentu i zaplakala, o čemu smo već i pisali.

Maja Marinković je njihov ljubavni klip posmatrala iz pušionice, dok je u prvi mah bila nema i suzdržana, a potom pevala pesmu i smejala se na sav glas, a Uroš Stanić se totalnu raznežio zbog ovih ljubavnih scena.Maja je bila hladnokrvna dok je posmatrala snimak ljubavi Aneli i Janjuša.

Kako to obično i biva, Marinkovićeva je prilično suzdržana, kako bi ispalo da je ništa ne dotiče, ali činjenica je možda drugačija.

Bila je obeznanjena i gledala je samo u jednu tačku. Bilo kako bilo, ona je ipak ostala pri sebi i nije pravila nikakve scene. No, kako smo rekli, nakon toga je prasnula u smeh i pevala pesme.

Moramo priznati da je potez produkcije i Velikog šefa da prikažu ove snimke bio pravi pogodak koji je uneo pravu pometnju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh