Film i TV

Janjuš PRIJETI produkciji ODLASKOM IZ “ELITE” ukoliko ne urade OVO “Neće me više biti ovdje ako…”

Nije bio pretjerano raspoložen, što se moglo i vidjeti.

srbija danas

Marko Janjušević Janjuš jedno je od najjačih rijaliti imena još od 2016. godine, kada je prvi put kročio u “Zadrugu 1”. Bivši košarkaš je sa svojim neuobičajenim šarmom osvojio gledaoce kraj malih ekrana toliko da se i godinama kasnije kotirao kao jedan od najpopularnijih.

Međutim, slava zna da udari u glavu. Nekad, kada mu je prag tolerancije niži nego inače, Janjuš zbog svog ponašanja zna da navuče gnjev svih, pa i onih koji ga obožavaju.

Naime, grupa koja se bavi rijalitijem i takmičarima iznela je tvrdnju da je pas Vesna, da li zbog nebrige ili nečeg drugog, dobila buve, a pošto je izvršila nuždu na krevetu Janjuš je neprestano insistirao na pelenama. Pritom, ton kojim se Marko obraćao produkciji uopšte nije bio primeran.

– Ma daj, ko im j*be majku, tražio sam im sedam puta – rekao je Janjuš.

– Dobro je, smiri se – odgovorila je Aneli.

– Još jednom li budem rekao da mi treba šta mi treba neće me više biti ovde – rekao je Janjuš.

– Prestani se lizati – viknula je Aneli na psa Vesnu.

– Boli me k*rac više – odbrusio je Janjuš.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh