Film i TV

OVO JE DOTUKLO – Anđela Đuričić ne može da povjeruje šta joj se dešava, zbog OVOGA odlučila da promijeni život iz korijena

Svojom objavom pokazala je da joj trenutno ne cvjetaju ruže u privatnom životu.

Anđela Đuričić - screenshot

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić, je po izlasku iz rijalitija “Zadruga” otpočela svoju voditeljsku karijeru na Hajp televiziji gdje joj je pružena šansa da pokaže svoje sposobnosti iako nije iz te branše. Ona je već nekoliko mjeseci unazad vodila autorsku emisiju, a mišljenja su bila podeljena o tome koliko je ona kvalifikovana za taj posao.

Ona se sada posvetila Tiktoku gdje drži lajvove i na taj način zarađuje s obzirom da više nije dio medijskog svijeta, piše srbija danas.

Ona je na svom Instagramu objavila stori koji je zaintrigirao njene pratioce.

– Svaki put kad dobijem neki čudan osjećaj u vezi neke osobe, na kraju budem u pravu – glasila je objava Anđele.

– Priča mog života – nadovezala se ona.

Podsjetimo, kada je došlo do otkaza na Hajpu, Anđela se javno obratila putem storija.

Ćao, ljudi. Znate da nisam aktivna već neko vreme na Instagramu, pa mi redovno šaljete poruke šta se dešava sa mnom. Da li radim i dalje na Hajp televiziji. Ovim putem želim da vas obavestim da je moja saradnja sa Hajp produkcijom završena iz meni poznatih razloga. Volim vas i ljubim, ne brinite za mene. Pošto verujem da će odmah krenuti teorije zavere, zašto, kako i da li idem na neku drugu televiziju, odmah da prekratimo to – neću imati veze sa apsolutno nijednom televizijom. Nada se da ste me razumeli, poljubac – napisala je Anđela.

Da li će se Đuričićeva u nekom trenutku vratiti voditeljstvu, ostaje da ispratimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh