Film i TV

Otkriven RAZLOG Mensurovog izlaska iz “Elite”: Bivša mu sa dečkom ulazi u Belu kuću?

Ma, da li je moguće?

Bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga”, Milica Veselinović, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom šaljivog snimka na društvenim mrežama. U snimku koji je postao viralan, Milica je otkrila da je upoznala novog dečka, a reč je o mladom muzičaru sa kojim je snimila video tokom gostovanja na Pink televiziji u Šimanovcima.Otkako je napustila “Zadrugu”, Milica Veselinović privlači pažnju javnosti svojim aktivnostima na društvenim mrežama, a sada je izazvala pravu buru reakcija objavom snimka sa novim dečkom. Uprkos tome što je sve šala, moramo priznati da nas je Milica prilićno nasmejala.

– Našla sam dečka, momka! Ovo mi je momak! Upravo sam ozvaničila vezu! Pet godina je razlike, ali nema veze! Ulazimo u rijaliti, dogovorićemo se ko će koga da prevari – našalila se Milica.

Na stranu što je Miličina duhovitost još jednom izašla na videlo, mnogi su se zapitali da li je Veselinovićeva zaist zauzeta, kao i da li je eventualno potpisala ugovor sa produkcijom o ulasku, i ima li to veze sa potencijalnim Mensurovim izlaskom iz “Elite” početkom marta. Detaljnije pogledajte na snimku ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh