Film i TV

Vanredno UBACIVANJE u “Elitu” – Bivši takmičar potvrdio VELIKI POVRATAK u Belu kuću, ovome se niko nije nadao

Njegova najava izazvala je veliko uzbuđenje među fanovima koji nestrpljivo iščekuju njegov povratak na televiziju

Bivši takmičar ,,Elite” David Romano, poznatiji kao Čuburac, najavio je svoj vanredni ulazak u Belu kuću, što je izazvalo veliko iznenađenje među korisnicima društvene mreže Instagram.

Nakon što je stekao popularnost u prethodnom rijaliti programu, Čuburac je odlučio da se vrati na male ekrane. Njegova najava izazvala je veliko uzbuđenje među fanovima koji nestrpljivo iščekuju njegov povratak na televiziju.Najava vanrednog ulaska Čuburca u rijaliti “Elita” izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram. Mnogi su izrazili oduševljenje i radost zbog mogućnosti da ponovo gledaju svog omiljenog učesnika, dok su drugi bili iznenađeni ovom vesti, ali su ipak izrazili podršku Čuburcu.

Čuburac je tokom svog boravka u prethodnom rijaliti programu pokazao svoju autentičnost, harizmu i sposobnost da privuče pažnju publike. Njegov vanredni ulazak u “Elitu” definitivno će uneti dodatnu dinamiku i uzbuđenje u ovaj rijaliti program. Pored toga, fanovi su sigurni da će Čuburac i ovog puta doneti mnogo smeha, ali i kontroverzi u kuću “Elita”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh