Film i TV

PONOVO ZAJEDNO, baš kao nekada – Anđela Đuričić utjehu pronašla u NJEGOVOM naručju “Za kraj dana moj omiljeni zagrljaj”

Đuričićeva do prije samo nekoliko dana bila jedno od voditeljskih lica Hajp televizije.

Anđela Đuričić - screenshot

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić, je po izlasku iz rijalitija “Zadruga” otpočela svoju voditeljsku karijeru na Hajp televiziji gde joj je pružena šansa da pokaže svoje sposobnosti iako nije iz te branše. Ona je već nekoliko meseci unazad vodila autorsku emisiju, a mišljenja su bila podeljena o tome koliko je ona kvalifikovana za taj posao, piše Srbija Danas.

Međutim, prije samo nekoliko dana Anđela je saopštila da više neće biti dio pomenute televizije.

Anđela je nedavno objasnila da se nalazi u Crnoj Gori i da će u narednom periodu biti na relaciji Beograd-Crna Gora.

Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju sa njenim psom koga je udomila prije nešto više od godinu dana.

– Za kraj dana moj omiljeni zagrljaj – napisala je Anđela u objavi.

Podsjetimo, kada je došlo do otkaza na Hajpu, Anđela se javno obratila putem storija.

– Ćao, ljudi. Znate da nisam aktivna već neko vrijeme na Instagramu, pa mi redovno šaljete poruke šta se dešava sa mnom. Da li radim i dalje na Hajp televiziji. Ovim putem želim da vas obavestim da je moja saradnja sa Hajp produkcijom završena iz meni poznatih razloga. Volim vas i ljubim, ne brinite za mene. Pošto verujem da će odmah krenuti teorije zavere, zašto, kako i da li idem na neku drugu televiziju, odmah da prekratimo to – neću imati veze sa apsolutno nijednom televizijom. Nada se da ste me razumeli, poljubac – napisala je Anđela.

Povodom ove odluke oglasio se i direktor Hajp produkcije, Saša Mirković, koji je Đuričićevoj i omogućio da profesionalno napreduje.

– Saopštenje! U ime uredničkog kolegijuma Hajp televizije, kao i same produkcije želim da kažem da smo završili saradnju sa Anđelom Đuričić uz obostranu želju. Njen rad na Hajp televiziji nije završen zbog Ane Ćurčić, da se ne bi špekulisalo u javnosti – napisao je Mirković.

Srbija Danas/Instagram/O. T.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh