Film i TV

Trudna Aleks Nikolić objavila TAČAN DATUM I VRIJEME VELIKOG DOGAĐAJA – njeno ROĐENJE će se proslaviti

Veliki dan za pobjednicu “Zadruge”!

Aleksandra Nikolić - srbija danas

Aleksandra Nikolić pobedila je u “Zadruzi 6” i odnela nagradu od 50.000 evra. Kako je jednom prilikom rekla, živjela je sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka Lunis radila u inostranstvu. Sa 11 godina je upoznala oca Acu i godinama je bila svjedok porodičnog nasilja, pa je sa 18 godina pobjegla od kuće i počela da radi kao animir-dama. U Švajcarskoj je brutalno pretučena, da bi potom pobjegla u Tursku, gdje je završila u zatvoru.

Poslije tog traumatičnih iskustava stavila je tačku na posao animir-dame. U 21. godini odlučila je da postane trbušna plesačica. Nastupala je po klubovima u Makedoniji, gde je i upoznala žestokog momka sa kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje. Po povratku iz Skoplja u Beograd dobila je poziv da uđe u “Zadrugu 3”. Aleksandra je u rijalitiju pronašla ljubav svog života, Dejana Dragojevića, sa kojim je nakon istog raskinula. Nikolićeva se poslije “Zadruge 5” vratila u očev stan.

Zadrugu 6 je krunisala pobjedom i vezom sa Filipom Carem, sa kojim trenutno očekuje bebu. Aleks redovno putem društvenih mreža obavještava fanove o bebinom napretku, a sada je fanove počastila slikom prelijepog trudničkog stomaka.

Aleksandra ima danas još jedan povod za slavlje, a to je njen 26. rođendan koji je najavila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

– Rođendanska žurka 27.01. 22:55 – napisala je Aleksandra, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh