Film i TV

Miljana Kulić je sada u NJEGOVOM ZAGRLJAJU – Diskvalifikovana učesnica nikad sretnija, osmijeh govori više od hiljadu riječi

Nakon dva dana potpune ilegale, Miljana je objavila fotografiju koja govori više od hiljadu riječi.

Rijaliti zvezda, Miljana Kulić, diskvalifikovana je prije svega dva dana iz “Elite” nakon što je nasrnula na svog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebicu.

Produkcija Pink televizije tužiće Kulićevu i od nje potraživati 100.000 evra na osnovu ugovora koji je potpisala. Međutim, kako se nigde nije pojavljivala i oglašavala mnogi su se pitali gde se nalazi kontroverzna učesnica. Ona je sada po prvi put objavila fotografiju i otkrila s kim je trenutno.

Na Instagramu je osvanula fotografija nje i njenog sina Željka, koji je grli i ljubi.

Podsjetimo, dok je Bebica spavao u sobi, jer su svi takmičari imali odmor, Miljana je odlučila da ugrozi njegovu bezbjednost i život.

Uzela je šolju i prišla, te iz sve snage ga gađala u glavu, odnosno potiljak bivšeg dečka, što je moglo imati kobne posljedice.

Ostali takmičari su bili prestravljeni i vrištali, a produkcija je hitno reagovala i izvela Miljanu, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh