Film i TV

Iznenađenje: Ovo su NOMINOVANI za izbacivanje iz “Elite”, NEOČEKIVANA ODLUKA TAKMIČARA

One su osuđene na borbu za opstanak.

Sinoć je u “Eliti” tradicionalno održana emisija “Nominacije”, gde su takmičari u Beloj kući morali da glasaju za osobu kojoj žele da vide leđa.

Nakon što su učesnici izglasali Anđelu Šparavalo kao prvu nominovanu, voditeljka Ivana Šopić otkrila je ko je dobio najmanju podršku publike ove nedelje, kao i kome su Odabrani poželeli da vide leđa.Anđela, ideš u izolaciju. Ti si prva nominovana ove večeri. Ja znam da su nekom ove nominacije dosadne, ali je ovo najbolja prilika da čujete šta ko misli o vama. Sad je vreme da kažem koga su Odabrani izglasali. Odabrani su odlučili da to bude Sneža – otkrila je voditeljka.

– Očekivala sam ovo. Nije mi neko iznenađenje. Imala sam osećaj. S obzirom da su ljudi u kući Odabranih osobe koje me ne vole preterano, očekivala sam ovo – istakla je Sneža.

– Helena Fox je treća nominovana i ona će se boriti za opstanak sa Snežom i Anđelom – rekla je voditeljka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh