Film i TV

JANJUŠU POZLILO: Jedva stoji na nogama, voditelj momentalno reagovao!

Janjušu se slošilo tokom današnje emisije, nije bio u stanju ni da komentariše snimak sa Majom.

U toku je nastavak sinoćnje emisije “Gledanje snimaka”, a ukućanima je pušten klip, na kom su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš završili zajedno u krevetu, pa se pomirili, što je zaprepastilo sve ukućane, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Maja Marinković je zamolila Milana Miloševića da prvo prozove Janjuša da prokomentariše ovaj zajednički snimak, što je voditelj i učinio, a Janjuš je saopštio svima da mu se slošilo i da se ne oseća dobro, te da zbog toga neće biti u mogućnosti da previše priča na ovu, ali ni bilo koju drugu temu:

– Ufff, Milane, nešto mi nije dobro sad, ne osećam se dobro – saopštio je Janjuš voditelju i ukućanima.

– Nemam šta da prokomentarišem, sve sam već rekao, voleo bih da naš odnos ostane ovakav. Nećemo se mi grliti ceo Božiji dan, ali mi je tada bilo lepo, znači mi to. Nisam još sposoban da razmišljam o bilo čemu – priznao je Janjuš na temu njihovog odnosa.

– Dobro, Janjuše, ako sada nisi u stanju da komentarišeš, nije problem – poručio mu je voditelj, Milan Milošević, koji je prekinuo program, a kasnije su se u komentarisanje uključili ukućani.

Zatim je došao red na ukućane da komentarišu ovaj snimak, a Ivan Marinković je bio surovo iskren, pa je rekao da ima utisak kako Maja koristi ovu situaciju, ne bi li se približila Janjušu i ponovo obnovila vezu sa njim i time dodatno napakostila Aneli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh