Film i TV

NAJSTROŽA ZABRANA ikad izrečena u “Eliti”: Ša IZLETEO iz Bele kuće, OVO je kap koja je prelila čašu

Trese se imanje u Šimanovcima, par u žestokom sukobu!

Rijaliti par iz “Elite 7” Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svakodnevno se svađaju i reper se sada boji da će ga ona ostaviti nakon što je saznala da je roditelji ne podržavaju.

Danas se Ša zaputio ka Pabu, kako bi sprečio Mionu da razgovara sa Lepim Mićom. Nećeš ni sa kim pričati o mojoj vezi – rekao je Ša.

– Prvo, ovo je naša veza. Drugo, zašto misliš da ja tebi trebelo da polažem račune – dodala je Miona.Nemoj da se igraš sa mnom. Nećeš govoriti više sa drugima o našoj vezi – nastavio je reper, a nakon toga se njihova rasprava nastavila i u pabu “Prijatelji”. Ne poštuješ me, ja ne želim da ti pričaš ni sa Mićom, a ni sa Aneli Ahmić o našoj vezi, kako to ne kapiraš? – urlao je Ša.

– Molim te se samo pomeri. Došla sam ovde po tunu, a ti samo dramiš – poručila je Miona.

– Ne zanim me ništa. Kako ne kapiraš više šta radiš, bre?! Objasni mi se samo, objasni! Vrtiš mi bre mozak – nastavio je Aleksić, a potom besno izledeo u dvorište i negodovao, dok je Miona razgovarala sa Lepim Mićom.

Detaljnije u prilogu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh