Film i TV

NOVA AFERA Anite drma Elitu – Matora u očaju nakon ovog saznanja, a ni Anđelu nije dobro nakon dokaza

Nije mogla da negira kada se pojavio snimak koji sve dokazuje.

Srbija danas

Gledanje snimaka je uvijek kontroverzno jer elitari mogu da vide onako kako ih oko kamere snima. Mnoge tajne postaju javne a ponekad zidovi imaginarijuma u Šimanovcima počnu da se tresu od odjeka istine podsjećajući nas na onu narodnu novelu “U cara Trojana kozje uši” i da se istina nikada ne može zaista sakriti, piše Srbija danas.

Tako je bilo i ovaj put kada je elitarima pušten snimak Jovane Tomić Matore i Ivana Marinkovića. Na njemu je rijaliti veteranka priznala da je navodno Anita Stanojlović namerno tražila krevet preko puta svoje bivše žene kako bi pokazala “ljubavnu gimnastiku” koju praktikuje sada sa svojim sadašnjim dečkom Anđelom Rankovićem.

Anita se odmah branila i tvrdila da ona nije bila za to i da je to masna laž.

– Ja sam prva rekla da je to glupo, i da ne treba tako – dodala je Anita.

– Ja sam pričala sa Milenom i ona je zbog mene dala krevet – dodala je Matora.

– U pravu je Lepi Mića, nije Matora lupila za džabe jer sam stajala na vratima kada su se Anita i Ša raspravljali oko krevata – rekla je Matora.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh