Film i TV

“Ne idi u rijaliti bez SPIRALE, tamo su ti bivši momci!” Marija Kulić i dalje OČAJNA zbog Miljanine trudnoće

Ne može da se opasulji već danima.

Marija Kulić - screenshot

Danima unazad Miljana Kulić sumnja da je ostala u drugom stanju, po ko zna koji put, i to sa bivšim dečkom sa kojim nikako ne funkcioniše, Lazarom Čolićem Zolom. Njena majka Marija ne krije koliko je užasnuta idejom da se Miljana ponovo porodi, budući da kako ističe, nije u stanju da vodi računa ni o svom životu, ali ni o sinu Željku kojeg Marija odgaja već godinama.

Marija i dalje ne može da dođe sebi zbog onoga što gleda preko malih ekrana, a kako kaže, ovaj put je zaista poverovala ćerki da neće praviti nepromišljene poteze u rijalitiju.

– Mislim i volela bih da dobije. Monstrum pravio dete zbog rijalitija, a ona govedo jedno žensko sve mu veruje. Pogledaće je Bog ovog puta zbog njene gluposti. Još joj ja kažem ne možeš da ideš tamo gde su ti bivši momci bez spirale. Otkud znam da li će, kada i sa kim da se pomiri. To se kod nje ne zna, a ona, ma ni slučajno, ne treba mi spirala jer prvo necu ni sa kim da se mirim posle svega sto su uradili i izgovorili, a drugo u ovoj sezoni necu da imam s*ksualne odnose ni slučajno jer Željko do godine kreće u predškolsko. Nema šanse. I ja joj poverujem jer je stvarno bilo mnogo gadosti sa njihove strane, skraćenog balvana. I eto njeno obećanje, ludom radovanje – rekla je Marija Kulić za “Blic”.

Zola je nedavno diskvalifikovan iz “Elite” budući da je samoinicijativno napustio rijaliti, nakon što je pokušao da uceni produkciju, a trenutno se provodi i uživa po Beču.

– Diskvalifikovao se. Trebali smo da odemo da pregovaramo za apartman, ili Rajsko ostrvo, pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se daju odmah iste sekunde do kraja rijalitija. Naravno, niko ne pristaje na ucene – rekla je Miljana tada, piše blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh