Film i TV

“Aneli nije zavisnica, kad izađe šmrkne malo na nos kao i svi” Ahmićevu rođena majka “ukopala” ovom izjavom

Kako će se opravdati poslije ovoga?

Aneli Ahmić - screenshot

Aneli Ahmić je od početka rijalitija jedna od glavnih tema, što zbog odnosa sa svojim suprugom Asminom Durdžićem, koji ju je ostavio zbog Stanije Dobrojević, što zbog emotivnog odnosa koji je u Beloj kući ubrzo razvila sa Markom Janjuševićem Janjušem, piše srbija danas.

O Anelinoj prošlosti se naširoko priča, i kao i obično, neke stvari ostanu samo na nivou špekulacija, dok se za druge ispostavi da su tačne. Ahmićeva je za nekoliko meseci u rijalitiju doživela brojne optužbe, kako od zadrugara, tako i od gledalaca, međutim, najviše se spominjalo to da Aneli navodno konzumira nar.otike i da je bila zavisnica.

O ovoj temi sada je progovorila njena majka, koja je svojim izlaganjem ipak samo zbunila verne gledaoce rijalitija.

– Ma nikad nije bila zavisnica, jedino je popila nekad tablete za spavanje i to je uništilo, ne može da spava. Kao i svaka današnja žena i svaki muškarac kad izađu, pa nešto valjda na taj nos šmrknu, ja se ne razumijem u ta sr*nja – rekla je Anelina majka, vjerovatno izgovorivši lapsus, međutim, korisnici mreža su njene riječi dočekali “na nož”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

“Znači ovo je hit! Zbog babe će mama ipak morati na informativni razgovor”, “Hahaha ono kad te majka ukanali”, “Eto priznaše”, “Ne konzumira Aneli ništa, samo malo šmrkne na nos, reče mama”, samo su neki od komentara koji ne prestaju da se nižu…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh