Film i TV

STANIJA UZVRAĆA UDARAC CARU: Ovu reakciju niko nije očekivao – Maja će doživjeti POMRAČENJE!

Starleta uputila javno izvinjenje!

Stanija - Novi

Bivši učesnik rijaliti šoua “Zadruga”, Filip Car, poznat je po svom humoru, ali i po burnim ljubavnim odnosima tokom učešća u ovom popularnom TV formatu. Nedavno se saznalo da su Filip i trudna Aleksandrom Nikolić raskinuli, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

On se danas oglasio povodom postupka Stanije Dobrojević, koja je prenela informaciju Maji Marinković da Filip više nije u vezi sa Aleksandrom. Njemu se taj potez nije dopao, a posle njegovog oglašavanja usledila je i reakcija Stanije Dobrojević.

– Krivo mi je što sam na bilo koji način upletena u priču Filip Car, Aleksandra i Maja! Žao mi je što sam uopšte bila u situaciji da budem pitana jel on slobodan, hoće li ući u Elitu! Ali to je Maja! Samo je za njega pitala! A lepo se čuje da sam joj rekla da se mane te priče i da ga apsolutno ne pominje! Moj stav vezano za tu situaciju ste čuli u emisiji Zadruga specijal kada sam gostovala sa Majom kad su tek izbačene prepiske nje i Cara – rekla je ona, pa dodala:

– Rekla sam da ne podržavam to, i ako je već Maja luda za njim, da onda bar on vodi računa i nema potrebe da joj piše i daje bilo kakvu nadu s obzirom da ima trudnu devojku, i da ne treba to da radi ako želi sebi, Aleksandri i detetu sreću i mir! Tako da žao mi je ako je povredilo Filipa i Aleksandru to što sam bila pitana jel slobodan ili ne. Nije mi bila namera ikoga da povredim, ali mi je bila namera da kažem Maji da ih ne pominje i da svoju pricu tamo tera sama jer je tako najjača. Praštajte ako sam šta pogrešila i srecni praznici – poručila je za Pink.rs Stanija Dobrojević.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh