Film i TV

Anita UCIJENILA produkciju? Evo zašto je izašla: Kamere su sve snimile, a OVO su svi primjetili

Anita Stanojlović besno je napustila žurku, a sada je otkriven i razlog. Ona nije bila zadovoljna količinom pića koje je dobila.

Anita Stanojlović sinoć je za vreme žurke sedela u sobi jer je bila iznervirana pošto nije dobila dovoljno piva, dok drugi učesnici jesu.

Ona se požalila Slađi Lazić, a fanovi su pisali kako je zarad rijalitija htela da dobije pet piva.Sedim sedam sati na garnituri i nemam šta da popijem – rekla je Anita.

– Jedno pivo da popijem, da podelim sa njim – rekla je Anita.Jedno pivo za Novu godinu – žalila se Stanojloviićeva Slađi.

Po komentarima su počeli da pišu kako je ucenljivala produkciju za pet piva ili neće igrati rijaliti.Podsetimo, Anita je tokom sinoćne večeri naručila pesmu, a Marko Đedović je to povezao kao posvetu ljubavnici Matei. Stanojlovićeva je na to burno odreagovala pa je ostatak večeri provela ležajući u izolaciji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh