Film i TV

STANIJA DANAS ULAZI U ELITU: Vrijeme je za novo SUOČAVANJE sa Aneli, još jednoj ženi neće niti dobro!

Popularna starleta i bivša zadrugarka danas će na imanju u Šimanovcima deliti novogodišnje poklone takmičarima!

Stanija i Aneli - Novi

Prvog dana 2024. godine, takmičari rijalitija “Elita” će imati priliku da dožive još jedno iznenađenje. Naime, Veliki šef je odlučio da u Belu kuću dovede Staniju Dobrojević, koja je trebalo da podeli novogodišnje poklone koje su takmičarima pripremili njihovi najbliži. Stanija, koja stiže pravo iz Amerike, preuzeće ulogu “Deda Mrazice” i sigurno će uneti dodatnu dozu uzbuđenja i radosti među ukućane.

Jedan od najzanimljivijih momenata biće ponovni susret Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić na imanju u Šimanovcima. Aneli, bivša izabranica Asmina Durdžića, Stanijinog dečka, trenutno boravi na imanju, pa je bilo izuzetno interesantno videti njihov susret. Stanija je imala čast da im unese poklone, a ova situacija sigurno će dodatno začiniti dešavanja u rijalitiju.

Starleta je spremna da svima pomrsi konce i postavi učesnike Elite na svoje mesto, a mnogima neće biti drago što je vide u Beloj kući, s obzirom da su je neprestano spominjali i prozivali, te nije isključeno da će doći i do sukoba, jer je Stanija poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i ne libi se da kaže svoje mišljenje.

Mnogi se pitaju da li će sa njom ući i Asmin, kako bi se suočio sa bivšom partnerkom, Aneli Ahmić. Takođe, biće zanimljiv i Stanijin susret sa Žanom Đorđević, koja je bila sa njenim bivšim, Markom Markovićem.

Podsećanja radi, Stanija je već jednom ušla u “Elitu” kad je želela da obavi razgovor sa Aneli o njenom odnosu sa Asminom kako bi saznala istinu. Očigledno je nakon toga iskristalisala neke stvari, pa sad uživa u ljubavi sa Durdžićem, prenosi Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh