Film i TV

PRVA VRELA AKCIJA U 2024. GODINI: Par iz Elite izazvao potres u Šimanovcima!

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica prepustili se strastima ispod jorgan planine!

Nakon završetka novogodišnje žurke, Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić su odlučili da se prepuste strastima i spremili su se za krevet. Njih dvoje su vrlo suptilno, kako se ne bi primetilo, uživali u svojim emocijama, a pokreti ispod jorgana otkrili su sve.

Teodora i Bebica su nakon turbulentnog perioda odlučili da uplove u mirnu luku i uživaju u svojoj vezi. Njih dvoje su prvi par u Eliti koji je u 2024. godinu otvorio vrelom akcijom, nagoveštavajući strastveni početak godine.

Nenad i Teodora nisu mogli da kontrolišu svoje strasti nakon završetka novogodišnje žurke, te su se prepustili svojim emocijama. Nedugo nakon toga, razmenjivali su nežnosti, a potom započeli vrelu akciju.

Nakon što su prošle godine prošli kroz turbulentni period, Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić odlučili su da se fokusiraju na svoju vezu i uđu u novu godinu snažniji nego ikad. Njihova intimna proslava Nove godine postala je predmet interesovanja javnosti, a njih dvoje su odlučili da se usredsrede na svoju sreću i blagostanje.

Inače, kad su juče u Belu kuću ušle porodice Teodora je od svoje dobila podršku za vezu sa Nenadom, a njena majka je javno istakla kako je njihova emocija jedna iskrena i prava od svih parova koji trenutno borave u Beloj kući, a po svemu sudeći žestoke svađe koje su njih dvoe imali joj nisu smetale, prenosi Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh