Film i TV

Ovo su POBJEDNICI “Elitovizije”: Publika jednoglasna, žiri odlučio KO JE BRILJIRAO

Kakva noć iza nas!

Večerašnja “Elitovizija” pobila je sve rekorde gledanosti. Scenski šou pobrao je simpatije svih, a celokupan projekat prošao je sa najvirišim ocenama. U to ime, takmičarima su ocene dali stručni žiri, novinarski žiri, kao i publika putem društvenih mreža.

Voditeljka je saopštila da su najviše glasova novinarskog žirija imali Milena, Đedović i Matora, koji su dobili vrednu nagradu, koju im je uručila voditeljka Ivana Šopić. Priliku da glasa za pobednike večerašnje “Elitovizije” je imala i publika sa društvene mreže Tiktok. Milionski auditorijum je glasao, a voditeljka Ana Radulović sopštila je rezultate. Gledaoce koji su glasali putem tiktoka, osvojili su Samir Ramović i Mensur Ajdarpašić.Pobedničkoj grupi je voditeljka Ivana Šopić dodelila vrednu nagradu, a oni nisu mogli da sakriju oduševljenje.

– Hvala puno svima koji su glasali, nisam očekivao, moram biti iskren – rekao je Mensur.

Publika na Instagramu je bila takođe vredna, i odlučila da Samir i Mensur odnose duplu krunu! Voditeljka Ana Radulović je saopštila da su pobednici SMS glasanja Anđelo, Anita i Slađa.

Fanovi sa Fejsbuka izglasali su još jednom trio za najbolji na “Elitoviziji”. Nakon što je grupa u kojoj su Marko Đedović, Matora i Milena Kačavenda proglašena za pobednika, oni su otišli da preuzmu nagradu koju je za njih spremio Veliki šef.

Došlo je vreme da publika i takmičari saznaju ko je ostavio najjači utisak na stručni žiri koji su činili: Dejan Milićević, Dejan Dragojević, David Dragojević i Miki Đuričić.

David Dragojević najvišu ocenu dodelio je grupi koju čine: Marko Đedović, Matora i Milena Kačavenda. Dejan Dragojević najvišu ocenu dodelio je grupi koju čine: Đedoviću, Kačavendi i Matoroj. Miki Đuričić najvišu ocenu dodelio je grupi koju čine: Matora, Milena i Marko.

Kada se na kraju iznošenja glasova sve sabralo, pobednici stručnog žirija bili su Đedović, Matora i Milena, te im je ovo treća pobeda za večeras. Veliki šef je za pobednike stručnog žirija spremio bogatu nagradu, koju su oni preuzeli u bekstejdžu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh