Film i TV

“Nisi PREBOLIO Taru…” – Ša PREPLANUO zbog Dejanovog izlaganja: Voditelji nisu mogli DA IH SMIRE

Nakon nastupa na “Elitoviziji” Nenad Aleksić Ša ušao je u sukob sa Dejanom Dragojevićem. On ga je potkačio pa spomenuo Taru i Vanju.

Na red za svoj scenski nastup došli su Nenad Aleksić Ša, Žana Omnia, Miona Jovanović i Vanja.

Nakon nastupa obratio im se stručni žiri, a sukob između Dejana i Nenada Aleksića čak ni žiri nije mogao da obuzda. Tvoje mišljenje o meni je i te kako glupo i nije validno. Mislim da ti o meni nisi ništa informisan dobro – rekao je Ša.

– Znam da si sujetan, ne možeš da podneseš neke stvari koje su istina. Pisao si Tari dok si bio sa Vanjom. Što si stariji, to si gori. Oženiš se posle tri nedelje veze, juriš klinke koje su mlađe dvadeset godina. Ti si jogurt na Suncu – kazao je Dejan. Nisi preboleo Taru – rekao je Dragojević.

– Ti si duboko nesrećan. Skakao si u bazen, a meni sad nešto govoriš – kazao je Ša.Ja tebe komentarišem, jer si ti ove učesnik, a ja u sam u žiriju – kazao je Dejan.

– Šta si ti uradio? Ko si ti? Zvanje koje ti je? Ti ćeš moje ime da skrnaviš. Smešan si, misliš da si dobar komentator – rekao je Ša.

Nenad Aleksić ŠaFOTO: TV Pink Printscreen

– E nemoj sad da krenem da pričam kako si rezao vene, psihopata si – rekao je Ša Dejanu.

Oni su nastavili raspravu, a zbog njih niko nije mogao da dođe do reči. Čak ni voditelji nisu mogli da ih smire.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh