Film i TV

JANJUŠ SE VRAĆA U ELITU? Evo gdje je uhvaćen sa bivšom suprugom – jedan detalj govori sve!

Marko Janjušević Janjuš uhvaćen sa bivšom suprugom nakon sahrane brata Mihaila!

Janjuš - srbija danas

Mihailo Janjušević, najmlađi rođeni brat takmičara “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, sahranjen je u utorak u Prijepolju. Janjuš se vratio u Beograd, a danas ga je paparaco uhvatio u jednom poznatom prestoničkom tržnom centru sa bivšom suprugom Enom.

Kako prenosi “Infomer”, Janjuš je sa Enom razgledao izloge i verovatno se sprema za povratak u rijalitiji “Elita”.

Podsetimo, javnost je 25. decembra šokirala vest o samoubistvu mladoh Mihaila, a čim je potvrđeno da je informacija istinita, produkcija je izvela Marka kako bi mu bila saopštena tužna vest. Kasnije su takmičari “Elite” bili zamoljeni da Marku spakuju džak sa stvarima.

Danas se pojavila informacija da Janjuš posetio stan u kom je živeo Mihailo. Janjuš se nakon ovoga oglasio na društvenoj mreži Instagram.

– Mnogo sam puta u životu, a sada sam stvarno izgubio… Mnogo puta sam i pobedio, ali ovoga puta ne znam da li ću moći… Ne znam, brate, kako ću… – napisao je Janjuš i stavio emotikon koji plače.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh