Film i TV

Ušetala u “Elitu” i potpalila NEREDE U BELOJ KUĆI: Počeo prvi okršaj čim je prešla prag (VIDEO)

Niko nije očekivao da će se plamen dodatno uzburkati.

Tokom sinoćne emisije “Pitanja gledalaca”, koju je vodio voditelj Milan Milošević, potegnute su mnoge goruće teme, pa je nastao totalni haos u “Eliti”.

Voditeljka Maša Mihailović ušetala je u Belu kuću i okupila učesnike, kako bi dovršila šta je sinoć započeto, pa prenela takmičarima sve što publiku interesuje, a na njima je da odgovore na sva pitanja i otkriju kompletnu istinu o svojim cimerima i aktuelnim dešavanjima.Stanari Bele kuće nisu ni svesni da se o tome napolju uveliko priča i piše i da javnost bruji o svakom njihovom potezu, ali je sigurno da od gledalaca ništa ne mogu sakriti.

Prvi u nizu sukoba nastao je između Ivana Marinkovića injegovog bivšeg prijatelja Nikole Lakića. Sudeći po eruptivnosti čeka nas noć puna trzavica.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh