Film i TV

Ovo je KĆERKA Lepog Miće – Do sada se NIJE POJAVLJIVALA u javnosti: Isplivala DIRLJIVA fotografija sa tatom

Lepi Mića je poznat po svom dugogodišnjem učešću u rijalitiju, a sada je poznato i kako izgleda njegova miljenica.

Lepi Mića - Screenshot

Miroslav Pržulj već godinama unazad učestvuje u rijaliti programima, a poznat je po žustrom jeziku i iskrenom mišljenju.

Pored toga, on je i porodičan čovjek, a o svom privatnom životu retko govori pred malim ekranima. Sada je otkriveno i kako izgleda njegova kćerka a mnogi ne znaju da je u pitanju jako obrazovana djevojka.

Iako je javnosti poznato da Lepi Mića ima kćerku Saru, malo se zna o njoj zbog njenog izbora da se ne eksponira u javnosti. Sara je uspešna i obrazovana žena, završila je Elektrotehnički fakultet u Beogradu, doktorske studije u Holandiji i sada radi u kompaniji Gugl.

Ova odluka da se udalji od medijske pažnje jasno pokazuje njen stav prema privatnosti i fokusiranosti na karijeru.

Lepi Mića je otkrio da su teško živeli dok je Sara bila mala, ali su se trudili da ona to ne primeti. Njegove reči o odricanju i borbi za svoju porodicu otkrivaju njegovu snažnu emotivnu vezu prema svojoj ćerki i supruzi Snežani. Njegova posvećenost odgoju i obrazovanju ćerke jasno pokazuje koliko mu je porodica važna.

Iako je javnosti poznat kao učesnik rijalitija, Lepi Mića ističe razliku između svog privatnog i javnog života. Njegova filozofija o životu, odgajanju deteta i izazovima koje je prebrodio tokom 90-ih godina, daju uvid u njegovu duboku emotivnu i moralnu snagu.

Lepi Mića je mnogo više od rijaliti učesnika – on je posvećeni otac, suprug i porodični čovjek koji je kroz životne izazove uspio da odgoji uspešnu i obrazovanu kćerku. Njegova priča o odricanju, borbi i konačnom uspjehu Sarinog obrazovanja jasno pokazuje da je on tata u pravom smislu te riječi, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh