Film i TV

Miljana OŠAMARILA Zolu pred svima: Produkcija donosi VANREDNU ODLUKU zbog fizičkog kontakta?

Da li je ovog puta prevazišla svaku mjeru?

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola - srbija danas

Sinoć se u “Eliti” ipak održala žurka, iako je bilo sumnje da se to neće dogoditi, budući da je na socijalnim mrežama povedena polemika oko toga da li će je zbog situacije koja je zadesila Janjuša, produkcija odložiti.

Kako to obično biva, žurka bude najinteresantnija posle ponoći, kada takmičare obuzme alkohol i ponese atmosfera. Tako je bilo i sinoć kada je Miljani popustila pažnja, te je tokom plesa ošamarila Zolu.

Baš kao što smo napisali, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su tokom noći ponovo bili bliski, te su plesali na žurki, a u svom tom zanosu su pored prisnosti pali i šamari.

Moramo istaći da su šamari nastali u šali, jer je Miljana željela da Zolu opomene zbog malo prljavijeg plesa.

Njih dvoje su tokom večeri otišli i korak dalje, te su završili i u krevetu. No, mnoge zanima da li će Miljana biti kažnjena zbog ovakvog poteza, mada vjerujemo da je produkcija svjesna da je ovde ipak riječ o zezanju Miljane i Zolandera, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh