Film i TV

Otkriveni detalji sahrane Janjuševog brata – na ovom mjestu će počivati Mihailo Janjušević

Kako naš izvor saznaje poznati rijaliti učesnik večeras kreće putem Prijepolja.

outube printscreen/Zadruga Official/Instagram printscreen/mali_janjus

Maneken Mihailo Janjušević, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svom iznajmljenom stanu u Beogradu. Janjuš je izveden zbog sahrane iz Elite i on se nalazi u kući svoje bivše žene Ene Sević u kotežu.

Naši izvori otkrivaju da je Janjuš duboko pogođen smrću svog brata i da ne prestaje da plače.

Janjušević se dosad dva puta oglašavao preko svog Instagram profila kako bi sa svojim pratiocima podijelio žalost i lakše se nosio sa velikim bolom koji osjeća.

Ispred kuće u Kotežu, gdje se trenutno nalazi Janjuš, vrlo je tiho, a na pojedinim prozorima spuštene su roletne.

Kako naš izvor saznaje Janjuš treba da pokupi tijelo sa obdukcije gdje je tijelo odneseno nakon što je pronađen mrtav.

Naš izvor takođe otkriva da Janjuš večeras putuje za Prijepolje gdje će otputovati nakon što pokupe tijelo. Vrijeme sahrane još uvijek nije određeno pošto treba da se zakaže kapela i sveštenik.

Podsjetimo, Janjuš je i na svom Instagram nalogu obratio svom preminulom bratu:

– Brate moj, večeras idemo našoj kući kod majke naše i oca i brata… Oni te ljepoto moj čekaju, ali se više nećes vratiti u ovaj grad – stoji u objavi Janjuša, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh