Film i TV

DOGOVOR NIJE POSTIGNUT: Favorit rijalitija se ne vraća u “Elitu” nakon diskvalifikacije

On je potvrdio šta se dešavalo iza kulisa, i da nije uspeo da se dogovori sa produkcijom koja stoji iza celokupnog projekta.

Diskvalifikovani učesnik Sanjin Horvat često komentariše dešavanja u “Eliti”, te iz tog razloga često privlači pažnju publike koja prati rijaliti format.

Poslednjih dana aktuelna je bila priča oko njegovog povratka, a sam Sanjin je na društvenoj mreži Tiktok pisao kako bi trebalo da se vrati 29., pretpostavljamo decembra.Međutim, Sanjin je putem svog Instagram profila potvrdio da se to ipak neće desiti.

– Ljudi, stvarno hvala svima na porukama, ali nažalost nije došlo do dogovora, tako da se sigurno ne vraćam u “Elitu”. To bi bilo to od mene – napisao je Sanjin ukratko.

Podsetimo, Sanjin je diskvalifikovan jer je samoinicijativno napustio takmičenje, tačnije, pobegao je. Šuškalo se da je glavni razlog njegovog odlaska sa projekta Milena Kačavenda, sa kojom je postao izuzetno blizak, te je postojala šansa da prevari svoju devojku, sa kojom je imao poseban dogovor pre ulaska u rijaliti.

– Ja sam napravio ugovor sa devojkom. Ako je prevarim u rijalitiju, 100.000 evra me tereti. Majke mi. Napravili ugovor, potpis ja, potpis ona – ispričao je Sanjin dok je bio u rijalitiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh