Film i TV

Anđela Đuričić mora DA SE POVUČE IZ JAVNOSTI zbog lošeg zdravstvenog stanja, poznato kako je

Kao bomba je u medijima odjeknula vijest da je Anđela dobila otkaz.

Anđela Đuričić - srbija danas

Iako je bivša zadrugaka to odmah demantovala, snimanje njene emisije nije nastavljeno, a razlog je veoma rastužio sve Anđeline fanove.

Početkom ovog mjeseca svi su čuli vest da je bivša zadrugarka Anđela Đuričić dobila otkaz i da se više neće biti voditeljka, kao i da će ući u “Elitu” u toku ovog mjeseca.

Ona se potom oglasila i demantovala ove navode. Tada je rekla i da nastavlja sa svojim radom, a u međuvremenu joj je snimanje emisije jenom prilikom zbog lošeg zdravstvenog stanja i otkazano, što je navelo fanove na razne spekulacije, piše srbija danas.

Međutim, ni nakon toga fanovi nisu mogli da vide sirenu od Đenovića, a Anđela se danas obratila javno i raskrinkala sve nedoumice.

– Dragi moji, kao što znate, ostajem u svojoj kući – a to je “Hype produkcija”, ali imam jedno malo obaveštenje za vas. Naime, uskoro će kraj godine, koja je za mene bila jako teška i stresna. Pored prehlade koju sam preležala, jedino što sada osećam je zakasneli umor, koji me sprečava da se posvetim svojoj emisiji, za koju znam da je mnogo volite. Nisam dovoljno koncentrisana da bih pripremala emisiju i bila na nivou na kojem ste navikli da budem. Zato sam došla na ideju da se posvetim jednom drugom poslu u produkciji (iza kamere) koji sam i do sada radila, samo to niste znali. Moj dobri direktor mi je izašao u susret i složio se s tim. Ta moja pauza od kamera i emisije “Život piše” neće dugo trajati, to vam obećavam. Vraćam vam se ubrzo, svežija i odmornija. Vaša Anđela – napisala je bivša zadrugarka i tagovala televiziju Hajp.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh